Services

Her finder du en liste over de services som VIBE VIBE i øjeblikket tilbyder:

REPARATION

VIBE VIBE er sat i verden for at skabe tøj, som du forhåbenligt har lyst til at bruge i mange år frem. Derfor kan det ikke undgås, at der på et eller andet tidspunkt nok er en knap, der er ved at falde af, eller at der er kommet et hul i skridtet på dine bukser efter cykelsadlen. 
Det behøver ikke betyde, at tøjet ikke kan bruges længere. Langt fra!

VIBE VIBE tilbyder derfor reparationsservice på egne styles. Prisen afhænger af, hvad der skal fikses, men starter fra 150 DKK. 
Vi aftaler prisen på forhånd, inden du sender tøjet ind til reparation, så du ikke bliver overrasket over den endelige pris. 

Hvis du har et stykke VIBE VIBE tøj, som trænger til en kærlig hånd, så send en mail med et billede og kort beskrivelse af det, som du gerne vil have repareret. Jeg prøver altid at vende tilbage inden for 1-3 hverdage, hvor jeg vil komme med en pris og et estimat på, hvor lang tid det vil tage, før tøjet er repareret og klar til dig igen. 
Fragtomkostningerne for indsendelse af tøj til reparation, står du selv for og kan frit vælge postfirma, mens fragten retur til dig behandles af VIBE VIBE og er en del af reparationsprisen (Der benyttes som udgangspunkt GLS til nærmeste pakkeshop).

Mailen sendes til:
contact@vibevibe.dk

Hvis du har nogle spørgsmål, er du også altid velkommen til at skrive til ovenstående mail eller benytte kontaktformularen under 'Kontakt' her på hjemmesiden. 

Tøjet, som skal repareres, sendes til:

VIBE VIBE
Att. Vibe Juul Thomsen
Lemberggade 26, 4 tv
2300 København S

Registrer gerne forsendelsen med modtager tlf. nr. 24 77 38 70 og mail contact@vibevibe.dk

 

TILPASNING

Fra og med næste kollektion (sommeren 2024) tilbyder VIBE VIBE personlig tilpasning af længder på ærmer, bukseben og skjorte-krop på udvalgte styles. Det vil fremgå tydeligt på de kommende styles, hvor det er muligt, samt pris og yderligere informationer.

Tilpasningen vil som udgangspunkt foregå efter du har lagt en bestilling på tøjet her på VIBE VIBEs webshop, inden det afsendes herfra til dig. Der vil derfor være længere leveringstid på ordre med tilkøb af 'tilpasning'.

 

TAKE BACK

Skulle det ske, at du har et stykke VIBE VIBE tøj, som du ikke længere har glæde af og vil beholde, tager jeg det gerne tilbage. Så vil det blive solgt videre som 'Pre-loved', så en anden kan få glæde af det.
Du kan indsende tøj lige meget hvilken tilstand det har, så længe det er fra VIBE VIBE. Jeg vil altid gennemgå tøjet grundigt, vaske det og reparere, hvis nødvendigt, inden det sælges igen. Kan tøjet ikke gen-sælges som det er, vil det blive re-designet eller brugt som fibre til et nyt stykke tøj. 

For hvert et stykke tøj du sender ind til 'Take back', får du en rabatkode, som giver 20% på et nyt køb af et produkt på www.vibevibe.dk.

Obs! Der kan kun bruges en rabatkode per nyt produkt - altså 1-til-1. 

Send først en mail til:
contact@vibevibe.dk
så jeg ved, at tøjet kommer og hvem jeg skal sende rabatkoden til.


Send derefter tøjet tilbage til VIBE VIBE på følgende adresse:

VIBE VIBE
Att. Vibe Juul Thomsen
Lemberggade 26, 4 tv
2300 København S

Registrer gerne forsendelsen med modtager tlf. nr. 24 77 38 70 og mail contact@vibevibe.dk

 

Det er mit håb, at du vil passe på og reparere dit tøj, hvis det går i stykker, få tilpasset, hvis det ikke længere passer dig eller give det videre, hvis det en dag ikke længere giver dig glæde.