VIBE VIBE

Lanceret i 2023, blev VIBE VIBE sat i verden med en drøm om at skabe tøj med længere levetid ved at fokusere på pasform, genkendelige silhuetter, spændende detaljer og høj kvalitet i materialer og produktion.

Vibe Juul Thomsen er uddannet fra Kolding Designskole i 2021 og finalist i DR-Programmet 'Danmarks næste Tøjdesigner'.

Visionen er at skabe design og mode til dem, der kan identificere sig med VIBE VIBE universet, og på den måde være rigtig meget for dem, der vælger det til i deres garderobe. 

Gennem bevidste tilvalg og overvejelser kan vi forhåbentlig nedbringe vores beklædningsforbrug til kun at omfatte de ting, som vi virkelig brænder for og som vil bringe stor glæde og personlig velvære i vores hverdag. 

Som Vibe selv udtrykker det: "Jeg håber, at dette vil blive et stykke gemmetøj; Et nyt favoritstykke, som giver dig garderobeglæde i mange år, vil komplementere din krop som den er og få dig til at føle dig godt tilpas.

Mit håb er, at du vil passe på og reparere, hvis det går i stykker, få tilpasset, hvis det ikke længere passer dig eller give det videre, hvis det en dag ikke længere giver dig glæde."