Samarbejde

I sommeren 2023 var jeg med i DR1 programmet “Danmarks Næste Tøjdesigner”, hvor jeg til finalen præsenterede en minikollektion for danske indkøbere. Her fik jeg en samarbejdsaftale i hus med Magasin og Mads Nørgaard.  

Mads Nørgaard

Jeg har altid været inspireret af Mads Nørgaard og hans betydning for den danske modescene, hvor han både har sit eget kommercielle brand og sin butik Nørgaard på Strøget i København, hvor han præsenterer og forhandler mange forskellige andre brands. 

Jeg er særligt fascineret af #101 Nørgaard paa Strøget T-shirt’en, og hvordan den har opnået en så ikonisk status gennem flere årtier og er blevet en fast klassiker i manges garderober. 
I kollektionen “The Colour in Everything” finder du en stribet langærmet t-shirt, som tager inspiration fra Nørgaards #101 og er VIBE VIBEs bud på en ny stribet klassiker, som forhåbentligt også vil blive gemt og passet på i mange år. 

”Vibes leg med striber, pasform og fokus på godt håndværk fangede min opmærksomhed. Hun rammer et både ungt og modent udtryk til alle kropstyper. Det faldt jeg pladask for. Vi er meget stolte over at kunne hjælpe Vibes karriere på vej” – Mads Nørgaard. 

Mads Nørgaard – Copenhagen står for produktionen af kollektionens to langærmede t-shirts, som er produceret lokalt hos mikrofabrikken Rodinia i Københavns Nordvest kvarter og syet i Ikast. Sammen lancerer Magasin og Mads Nørgaard den fulde kollektion i egne butikker. 

​Rodinia Generation er en tech-startup, som ændrer måden tøj produceres på, så vand elimineres og CO2 reduceres.

Læs mere om samarbejdet her:

https://www.madsnorgaard.dk/blogs/journal/vibevibe
https://www.rodiniageneration.io/

Se mere om produktionen her: 

 

Magasin

Sammen med produktionsfolk og konstruktører hos Magasin udviklede jeg rammerne for produktionen af min finale-kollektion fra “Danmarks Næste Tøjdesigner”.
Jeg har altid selv stået for produktionen af mine designs og haft det i hænderne. Det var derfor en stor del af samarbejdet, at Magasin med deres viden og kapacitet stod for produktionen i tæt samarbejde med deres produktionpartner i Kina. Processen var enormt lærerig, og jeg sugede viden til mig om, hvordan kommunikationen og de praktiske processer så ud og fungerede. Hele processen omkring at omdanne mine designs til tekst og tegninger, der skulle bruges af konstruktørene og syerskerne i Kina, var enormt spændende. Med hjælp fra Magasins designteam gennemgik jeg stofprøver og udvalgte de rette tekstiler for derefter at modtage samples (prøvesyninger) og komme med feedback til producenten - for til sidst at lande på den helt rette og færdige version.
Jeg skulle til en start vende mig til at slippe selve sy-processen af tøjet, da jeg har en stor kærlighed for selve håndværket. Men med Magasin som sparringspartnere har det været en god oplevelse at slippe selve produktionsprocessen og overlade den til andres hænder.
Jeg har været virkelig imponeret over den finish tøjet har og er stolt over den endelige kvalitet. 

Kollektionen ‘The Colour in Everything’ kan købes i Magasins varehuse i København og Aarhus samt på deres webshop fra d. 24. oktober 2023. Kollektionen kan desuden købes lige her på min egen webshop. 

This collection has been produced in line with Magasin's approach to sustainability. All Tier 1 factories have undergone the necessary due diligence processes in order to monitor adherence to the Code of Conduct. This includes an in-depth risk assessment process utilising third-party audit reports, such as Amfori BSCI, SMETA or SA8000. Magasin operates a on-going monitoring approach with Partners and factories to ensure continuous improvement in standards throughout the working relationship.